Impian..

hari ni aku nak cerita pasal impian..... jenis2 impian ni banyak tapi aku cerita 1 jejr untuk hari ni.
aku teringin nak cerita impian sebab last week .. sabtu tak silap lepas konsert akademi fantasia (sedih aku musim ni... )..

apakah impian tu???? .... KERETA adalah cerita impan ku pada hari ni....

korang pernah nampak kete ni kat jalan raya Malaysia?

ala...yang korang slalu tgk CSI tu...ni la ketenyer.....huhu..

korang taw tak bape orang Malaysia yg ader kete ni????... tak sampai 20 orang!!!..

korang taw tak rege kete ni kat Malaysia??? korang search la yek...yang pasti 6 angka la... huhu..

setakat ni aku pernah nampak depan mata aku kaler hitam, kuning, putih dan silver...

hati aku memang TEBAKAR! bila teserempak kete ni lalu sebelah aku jer.... huhuhuhu...

korang taw tak Artis Malaysia yg guna kete ni???.............tanya Encik Google yer.. hahaha

Comments

  1. haha.. ini kah... sgt besau.. cam ala2 hummer ek?? ase hummer pnah tgok.. tp kat msia errr takdak sure ler.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

'Tiang Kayu'. Sila komen lagi!