Tolong.....LAH!


aku ni pantang betul la kalu time nak solat handpon tak silent or off, mengganggu kosentrasi betul LAH! ...

nak buat cerita, hari ni solat kat masjid matriks uiam. Dah abes khutbah, bilal qamat la.... dah nk abes qamat tu, mamat sebelah aku berbunyai la handpon/alarm (not sure sbb x nampak) ... saf depan pun toleh belakang carik bunyi.... tp mamat sebelah aku tu buat dek jer.....kalau bunyi tu kejap jer takper.. ni lamer gak. Bleh mamat tu tunggu jer smpi abes bunyi...huhu

aper dahhh.........

Comments