[PROMO] Blogaway

Salam monday blues!


Hari ni aku betul-betul monday blues! kenapa? sebab my team fav! The Blues CHELSEA telah tumbang akibat panahan 'petir' sang Devil's.... 3-1 BA I...tap I oklah kan dari kena 4 bolosan. haha...


Ok dah!.....aku cuma nak kabo Yang aku sedang terai buat entri menggunakan aplikasi yang aku dapat dari Google Apps......apa itu? tanya sendiri Enchek Google yer. ahaks~...aplikasi ini hanya digunakan untuk OS Android sahaja okay.......tetapi boleh digunakan pada OS lain juga .....kome jangan risau. Bagi pengguna iPhone tu carilah kat stor aplikasi yerp!


Makanya, para blogger sekalian yang menggunakan OS Android tu boleh lah donlod aplikasi ni yerp......senang dan mudah! (so far yang aku gunaa la yek....)


Comments