[TIPS] Cara pantas kongsi entri anda

Tips ini hanya sesuai kepada 'anak²' kecil sahaja. Bagi mereka yang dah 'kanak²' dan 'dewasa²' sila abaikan :-D ... tapi tak salah untuk jadikan panduan dan perkongsian :-)

Sebelum itu, ada syarat² yang perlu dipenuhi

  1. HANYA untuk blog yang ada Navigation Bar @ NavBar sahaja dibenarkan!. Jika tiada, sila ada kan!

itu jer syarat²nya... keke~...

Jadi, macam mana caranya?
  • Kome carik perkataan ni --> Share , kat NavBar kome seperti gambo berikut:- 

  • Udah klik, pop-up berikut pulak muncul...

  • Kome pilih mana nak kongsikan entri kome tu dengan senarai yang ader dan SELESAI

pantas tak???.... keke~

Comments

Post a Comment

'Tiang Kayu'. Sila komen lagi!