Hujung minggu ini

Apa yang aku akan buat????....

 

Dikahabarkan aku akan menjadi 'tourist guide'  kepada kakak ipar aku~... adeh~... dek kerana aku ni ada 'ilmu' yang tak seberapa pasal dunia IT :P (memerasankan diri sekejab!) okay! ......................

 

Kat mana????......... untuk makluman korang semua, mulai hari ini berlangsungnya IT FAIR @ MIDVALLEY selama TIGA hari (17-19 Feb). jika kiranya untuk mencari barangan IT yang murah (murah lah sangat!) boleh datang ke MidValley MegaMall Kuala Lumpur (Bangsar sebenarnya)...

 

Ahad???.....ermmmm .. not to sure lagi... ingat nak poie amik barang baiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk punya! kat Seri Kembangan.... tapi macam malas jek!

Comments