Aaron Aziz punya boxer

Salam UOL's................ jangan mem-blues hari in wokay..

 

Hahaha~.... panas tak tajuk aku hari ini? ke gempak???.... harap Aaron Aziz tak saman aku! 

 

 

Apa pun aku nak ucapkan sebilion tahniah kepada Aaron Aziz a.k.a Abang AA kerana telah dipilih sebagai pemenang Anugerah Bintang Paling Popular 2011  semalam dengan undian terkumpul 80 ribu lebih undian untuk dirinya! ... mana tak menang ada dua pencalonan, nasib je kategori pelakon tv popular tak menang, kalau menang pergggghhhhhhhhhhhh sapuh bersih 3 anugerah. Namun apakan daya, Fizz Firuz lebih layak untuk anugera kategori tersebut.

 

Apa cerita boxer Abang AA ini? minggu lepas, jumaat tak silap. Abang AA ada temubual dengan sebuah stesen radio yakni Suria FM masa tu. Kendalian Linda Onn masa tu, Abang AA ada cakap kalau sapu bersih anugerah masa ABPBH ke-25 kali ini Abang AA akan keluar dari Arena of Stars dengan hanya ber-BOXER!!!!!!!!!!!!!!....... melepas laaaaaa aku nak tengok keberanian Abang AA untuk ber-boxer sahaja kat luar genting highland yang sejuk tu......wooooooaahahaha~...

 

Apa pun, tahniah kepada semua pemenang pada malam gemilang tersebut.

 

 

 

 

 

p/s : agak sangsi dengan keputusan pelakon filem popular wanita ... cuba kome bayangkan kalau Shamsul Yusof tu bukak kertas pemenang tu, tengok² bukan Maya Karin yang menang...... hohoho~... mungkin dia dah bukak kot sebelum tu .... hehe~

 

pp/s : Abg budiey, pinjam gambo yek....... 

Comments