The 'Transfomer' Phone

Salam semua and very good day today!

before i start typing more for this entry, please watch this video first! .... can lah... can lah... :-)




So, how the video where you just watching above???....... bijak ka tidak??? kekeke~...

Okay, i'll continue writing this post in Malay... kan senang nak baca, betul idak??? hehe~...

Aku gelar telefon ni The 'Transfomer' Phone' ...... kenapa?? sebabnya fon ini boleh menjadi tablet! pada peringkat pertama dan seterusnya menjadi notebook/laptop pada peringkat kedua!!! dah macam cerita Dragon Ball si Goku menjadi super saiya pulak kan?? kekeke~..... kalau tak nak tablet, apa lagi terus jadi notebook lah kan!!!....

Terima kasih ya Allah..... kerana telah merealisasikan teknologi ini untuk umat manusia di bumi yang paling indah ini. Juga kepada syarikat Asus yang telah kehadapan dengan teknologi ini.

Aku pasti dan yakin ianya menjadi trend selepas ini .... kan???....

Insyallah.. aku akan berusaha lebih lagi lepas ini untuk memiliki telefon ONE FOR ALL konsepnya!....

OPSSSS~.. lupa pulak nak beri nama telefon canggih ni..... pihak ASUS menamakan telefon ini dengan nama yang mudah diingat ....

ASUS PadFone

Comments