Kami di Grand Lexis, Port Dickson!


Pada hari Malaysia yang lepas, kami sekeluarga telah pergi bercuti ke luar lembah klang tau dah pun kan yakni di Grand Lexis, Port Dickson, Negeri Sembilan. Pada mulanya rancang pergi lain hari, namun disaat akhir menukar rancangan untuk ke sini adatlah tu kan.

Tanpa banyak berbicara, aku kongsikan beberapa gambar yang sempat aku rakam untuk tatapan kome ..






Dua gambar di atas ni adalah bangunan Grand Lexis PD, atas sekali tu bangunan utama untuk check in/out adan Lobi ....



Bawah ni gambar² kat tempat kami menginap yakni Deluxe Suite with private pools.

Pantry/Dapur

Queen Bed x 2

Ruang tamu


The pool

Washroom + Toilet

Inilah gambaran luas bilik ni.

The Pool at night (left)

The pool at night (right)

Apa macam, ok tak????........ Ni aku dapat promosi punya!!!! harga asal adalah RM4++ tak termasuk Service Charge 10% + Gov. Tax 6%

Masa kami pegi tu memang pack sangat dengan pengunjung² keluar masuk jer.... OKAY, itu ajer dulu. Lain entri aku kongsi cerita lain pulak :)


Comments