PIMP MY RIDE dengan WHATCHUWANT

Assalamualaikum WBT dan salam mem-pimp my ride!!!!!

hahaha~... hebat tak tajuk entri aku kali ini??? hebat sekali UOL's!!

Tanpa membuang masa aku nak menaip :-P ... di sini aku ingin beritahu kome sekalian bahawa sahnya sebuah program realiti TV pengubahsuaian kereta terkenal akan menerjah ke Malaysia kelak yakni ......


Siapa yang tidak kenal rancangan ini di Malaysia kan???? yang dihostkan oleh Xzibit, seorang penghibur rap dan pelakon terkenal!!! tapi bukan beliau yang akan menjadi hos untuk versi Malaysia punya MTV Pimp My Ride (MTV-PMR). Siapakah yang menjadi hosnya nanti???? tunggu jer laaaaaa............... kekeke.

DAN


Apakah pula itu WHATCHUWANT???.... ia merupakan suatu program KHAS untuk pengguna XPAX daripada CELCOM. Program ini telah pun berlangsung pada 15 Ogos lalu dan akan tamat pada 2 Disember ini.

Apakah pula kaitan dengan MY-PMR ini???.... dengan menyertai program atau kempen WHATCHUWANT ini kome berpeluang untuk menjadi pemenang MY-PMR ini!!! tak ke gembira melompat-lompat kereta kome kena 'PIMP' secara percuma, kan???

Jadinya macam mana menyertai kempen WHATCHUWANT ini untuk menjadi pemenang MY-PMR versi Malaysia ini??..... lagi mudah dan senang ajo......

PERTAMA - Pilih pek yang disukai

Klik gambar untuk besarkan

KEDUA - Buat langkah berikut pada telefon masing-masing
Klik gambar ini untuk besarkan jika tak nampak :-)
KETIGA - Tunggu 'HADIAH' yang akan kome dapat :-)

Senang bukan???................... dan anda juga berpeluang memenangi hadiah lain selain MY-PMR tu, antaranya ...

Samsung Smart TV Full HD LED 40", Samsung SIII, Pioneer Blu-ray FSS,
Samsung Galaxy Tab 2.0 7", Nikon Coolpix AW100  
Menarik juga hadianyakan????? ........ dan hadiah itu untuk setiap hari tau sehingga taman kempen ni. Nilai hadiah ini semuanya RM10,000!!! tau.....

DAN AKHIR SEKALI


JIKA Awok menang MTV Pimp My Ride ini kan...... awok nak 'pimp'-kan kereta kesayangan awok ini haaaaaaa.....

Warna merah kereta awok ni bukan jingga (pink) tau!


Masuk tahun ni dah tahun ke-5 dah aku gunakannya sehingga hari ini untuk pergi kerja, balik kampung, melancong, shopping, hospital (hantar isteri nak bersalin) dan sebagainya. Awok memang ber-terima kasih kereta awok ini :-) yang merah menyala...... hehehe...

Jika ditakdirkan terpilih untuk di'pimp'kan ... awok nak kereta ini bila dah di'pimp'kan akan nampak 'WOW!!!' gitu.... buleh??? hehehe~... dicat pula dengan warna biru 'Chelsea', pasang pula rim 16" putih, bodykits rekaan 5axis - xD Widebody (depan, tepi dan belakang)....., pasang pula Fully Digital Audio System + Entertainment (Skrin LCD untuk penumpang belakang dan 'co-pilot')... memang mantop!!!! disenangkan cerita pengubahsuaian adalah seperti berikut :-) ...


Gambar hak milik 5Axis

Amacam, WOW tak??? ahaks~..... itu pun kalau terpilih.......

Penutup : Layari laman XPAX untuk maklumat lanjut :-)

Comments