KARNIVAL PENGAJIAN TINGGI NEGARA 2013


Assalamualaikum dan Salam Hari Jumaat Semua!!!

Hari ini pastinya ramai yang bercuti, kan??? maklumlah ambil cuti hari ini akan mencapat cuti 5 hari bercuti sejak semalam sehingga hari isnin. Aku pun pada mulanya telah mengambil cuti TETAPI di BATALKAN!! kerana semua staf dibekukan cuti sempena minggu audit... haih~ nak buat macam mana~

Baiklah, kepada semua pelajar terutamanya yang berada di tingkatan 5 dan upper 6 dan lepasan politeknik, kolej dan sebagainya yang ingin melanjutkan pelajaran bolehlah datang ke Karnival Pengajian Tinggi Negara Kali Ke-9 bermula esok di Padang Varsiti, Universiti Malaya, Kuala Lumpur.Karnival ini akan diadakan selama 2 hari, 26-27 Januari. Terdapat pelbagai Universiti, Kolej Universiti, Kolej, Politeknik dan sebagainya akan membuka booth mereka untuk mempromosikannya kepada pengunjung yang bakal tiba kelak. Untuk makluman, terdapat beberapa zon yang akan menganjurkan karnival ini. Untuk Lembah Klang dan sekitarnya adalah Zon 1 dan Universiti Malaya dilantik sebagai venue karnival kali ini.

Namun, di sini aku ingin berkongsi tentang Bagaimana Nak Sampai Ke Sini???Untuk maklumat sebarang, silalah hubungi Sekretariat KPTN 2013 - Zon 1 : Universiti Malaya (03-7967 3282)

Comments

Popular Posts