Tiny Planet




Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia!!!

Petang² baru nak buat entri!!! pooodddaaahhh.... kekeke. Ni lah akibatnya kalau tak serius untuk ber-blog.

Memang tak serius pun sebab kite ni makan gaji bukan beri gaji. Jadi, kerja makan gaji adalah yang paling utama dahulu dan yang seterusnya menjadi yang kedua.

Baiklah... hari ini aku nak ceritakan kisah gambar di atas... mat salleh panggil - tiny planet - atau dalam bahasa fotografi ialah roundography.

Genre fotografi ini adalah salah satu yang aku minat kerana ianya unik dan sungguh kreatif... dan lebih menarik apabila ianya ada dalam aplikasi mobile!!!!

kunjungi laman instagram den utk melihat gambar² bertemakan tiny planet..... wokey...
Posted via BlogPost

Comments