Membeli Yang Asli Pasti Berbaloi, Tetapi . . .

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia!!!

Dah hari ahad dah pun ... sekejap ajo cuti 3 hari yang berlalu. Kepada mereka yang balik dari kampung hari ini terutamanya pengguna lebuhraya PLUS, pastikan rehat secukupnya dan patuhi undang² jalanraya yang telah ditetapkan.

Baiklah.. hari ini den kojo!!! haha~ . . . jadi di kesempatan ini aku memerah otak untuk menghasilkan entri ini.

Tengah baca entri blog kenkawan, aku ternampak iklan ini (sila klik gambo untuk maklumat lanjut)





Jadi den pegilah cek . . . menarik juga web store ni dan sebenarnya dah banyak pun web seperti ini cuma isu yang aku nak ketengahkan pada entri ini ialah membeli yang asli a.k.a original pasti berbaloi bukan??? terutamanya dalam bidang sukan bola sepak.

Kipas-Susah-Mati sesuatu pasukan yang diminati memang tidak akan kisah harga sesuatu jersi kan? Inilah tandanya yang kita sebagai penyokong tegar akan membeli yang asli untuk kepuasan pemilikan dan tau akan kemampuan juga . . . betul tak??

TETAPI . . . adakah kome membeli jersi untuk pasukan bola sepak TEMPATAN kegemaran kome??? pasti seribu kali memikior-kannya betui???? ... haha ~ . . . Tepuk dada tanya hati dan poket masing² iye dak . . .

Comments