Tiada Had? Apa Lagi Teruskan Tanpa Henti!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia!!!

Hari ini aku nak bercerita tentang perasaan terhadap kuota internet TANPA HAD! Cikgu BI aku bagitahu dalam english disebut Unlimited untuk perkataan tanpa had, betul tak? Jadi tak lah jadi macam ni kan?



Aku pasti semua orang pasti menyukai perkataan Unlimited bukan? lagi-lagi untuk kegunaan kat rumah. Sekarang ini sudah menjadi trend dan hampir kepada keperluan untuk mempunyai talian internet dirumah sama ada talian tetap, jalur lebar (broadband) mahupun tanpa wayar WIFI.

Kini, korang tak perlu mengeluh lagi bila kehabisan kuota internet.





Ya betul!!! . . .  sebagai peneraju jalur lebar tanpa wayar untuk rumah di Malaysia! memberikan korang satu pelan internet jalur lebar untuk teruskan bermain tanpa had!* bahasa omputih kata UNLIMITED QUOTA BROADBAND!!! Keep Playing with no limits! . . . gitu kan . . .

Apakah pelan tanpa had ini? - ForHome Unlimited Broadband*


jadi tak perlu risau lagi kan? Maka, teruskan bermain internet tanpa was-was! sebab dah takde had!!! . . . ingat  ingat tanpa had!!!

Nak pelan ini? ... klik pautan ni -  ForHome Unlimited Broadband



* Tertakluk kepada Terma dan Syarat, sila rujuk di laman web P1.

Comments

  1. Wah menarik.. tercari jgk pelan best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah! apa lagi ... cer semak coverage ade idak kat sana . . .

      Delete
  2. laju tak guna p1? sekarang ni guna celcom je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bergantung kepada lokasi . . . kalau kar Rawang laju je :)

      Delete
  3. Hahaha... bagus tu... pilihan yang bijak. Ni pakai YES saja. Masih tercari2 plan yang bagus & sesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la semak kat sana ada coverage tak.. kalau ade, hah! rembat ler... unlimited kot... siapa tak nak kan?

      Delete
  4. Hopefully you and your family will always be happy

    ReplyDelete

Post a Comment

'Tiang Kayu'. Sila komen lagi!