Watch Malaysia – Apa Yang TERBAEK Untuk Kome?

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia!!!

Dah hari rabu pun hari ini kan... jadi, hari ini sepatutnya untuk segmen Wordless Wednesday tetapi aku ada cerita yang nak dikongsikan :-)

Siapa yang tak pakai jam tangan??? sila tinggalkan komen ye, sekali dengan bukti :-P

Dari kecik lagi kita dah dipakaikan jam tangan oleh ibubapa kita betul? tak kisahlah sekadar jam olok-olok ke jam digital ke dan sebagainya. Yang pastinya kena ada jam tangan, hehe....

Sekarang, siapa tak kenal dengan jenama- jenama seperti Casio, Numlock, Bulova, Aldo, Wenger, Timberland, Harvard Polo Club, Carlo Cardini, Swiss Military Hanowa dan banyak lagi. 

Aku sendiri memiliki beberapa jam tangan kegemaran seperti Nautica, Fossil dan Timex yang masih aku pakai sehingga ke hari ini. Kalau tak pakai jam tangan seolah-olah tangan ni nampak 'bogel' je kan.... ahaks¬

Cuba kome lihat jam-jam berikut :-





Rasa-rasa mana yang menjadi pilihan? . . . lelaki biasanya akan pilih sama ada chronograph, digital, AVI-8 dan sebagainya untuk dipakai mengikut kesesuaian masing-masing.

Macam aku ni suka pakai jam jenis chronograph sebab lebih maskulin katanya... hoho¬, tak kira untuk pergi kerja atau jalan-jalan. Kadangkala tali jam tangan juga diambil kira untuk keselesaan dan kesesuaian.

Z.A.L.O.R.A Malaysia pernah dengarkan? kalau yang tak tahu, Zalora Malaysia merupakan 'syurga' membeli-belah atas talian ataupun online di Malaysia ketika ini. Mereka menawarkan koleksi watches online yang sangat menarik. Jam tangan mereka adalah daripada jenama-jenama terkenal antarabangsa dan tempatan oleh itu kome tidak perlu risau akan kualiti kerana pastinya jam tangan mereka adalah terdiri daripada kualiti yang sangat baik. Beli jam tangan secara online dengan harga yang murah dan berpatutan hanya di Zalora sekarang juga!

Sila layari -- WATCH MALAYSIA -- untuk pilih dan beli jam tangan kegemaran kome!

Comments