Tin 100Plus Baharu

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia!

Aku rasa lama sangat tak buat entri kat blog aku ni. Dah bersawang tahap gaban dah blog aku ni rasanya.

Hari ini aku membuat entri pasal tin 100Plus baharu, tu pun sebab aku ternampak kelibat minuman ni kat kedai 99 Speed Mart masa aku membeli barangan orang rumah.

Rasa tetap sama, yang baharunya adalah saiz tin sahaja. Ianya meninggi seperti minuman tin milo/red bull biru/M7 Drive tetapi lebih tinggi sebab kuantiti air isotoniknya dikekalkan 325ml.

Lihat gambar yang terlampir bentuknya.

Harga? Kat kedai 99 Speed Mart berharga RM1.40 setin, tidak termasul GST ya ...

Comments